MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

WHO'S GOT MY BACK NOW?

Kategori: VARDAGEN


Onsdag kväll och är helt slut. Har varit och grejat hela dagen med Seb och det har varit allt i från julklappshandel på Nova, lunch, lång promenad med vippen och middag ute hos Sebs bror och hans familj. Barnen är så underbart söta att man bara vill äta upp dem.

I morgon börjar verkligheten och det är dags för mitt första pass på Gina Tricot efter 11 månaders tjänstledighet och det ska bli väldigt skoj att få komma tillbaka. Lagom till julafton, nyår och MELLANDAGS REAN! =/

Nu ska det lagas lite lunch innan läggdags och lösas lite korsord!

PS. Välkomna hem, Julis och BB! =) Ni har varit efterlängtade och det ska bli ett kärt återseende!

I WANT TO SEE YOU IN ALL THOSE COLORS

Kategori: VARDAGEN

Hej mina fina!

Har haft mycket att göra dessa dagar men det har samtidigt varit underbart att vara hemma och mysa med mina fina och underbara vänner och familj. Jag är så glad att jag har er! I helgen har jag haft vänner på besök och det avslutades på inget mindre än på KOI där jag träffade ännu fler saknade vänner. Roligt var det och samtidigt svettigt. Det bjöds på mycket skratt, minnen, dans och sprit. En perfekt helg och precis vad jag behövde. Tack för att ni finns. =)

NIGHTS IN WHITE SAND, NEVER REACHING THE END

Kategori: VARDAGEN


Har precis kommit hem och avnjutit en middag på Klostergatans restaurang. Härlig eftermiddag med mysiga behandlingar hos mamma och sedan utsökt middag med härligt sällskap. Underbar Torsdag och nu ska jag kolla på finalen i Paradise Hotel. Nu är det mycket spännande, speciellt eftersom Erik är med vilket gör det extra roligt att titta på. =)

I morgon är det Fredag vilket innebär H E L G! =) Puss på er