MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

OMG....I got a room =)

Kategori: VARDAGEN

Äntligen, äntligen, äntligen! Nu har jag skaffat mig ett rum, mitt i smeten, CasinoTowers. På 31:a våningen infinner sig lägenheten med utsikt över stan och Goodwill Bridge. På 18e våningen finns det en avlång pool, bubbelpool, gym och BBQ area. Avundsjuka?? Dont be, för det kostar mig en förmögenhet, haha. Kanske det kan vara värt! (Lägger upp bilder i morgon)

Idag var det market day på skolan, ofantligt många människor. Runt om campuset fanns det uppställda bord och tält med olika föreningar man kunde gå med i. Jag anmälde mig till två, den ena är OOPS Organisation of Planning Students och den andra UQ Dance. Får se vad de blir utav det, träffa nya människor kommer jag att göra i alla fall.
Annars delades det bland annat ut flyers (fått med mig sjukt många hem, lite väl onödigt), gratis dricka, mat, godis etc. IKEA var där och delade ut kataloger och 10% kuponger. Kände direkt en connection och fick ett plötsligt sug efter 5:- korvar =). Dessvärre delades dessa inte ut =(. Saknar svensk och framför allt hemma lagad mat. Har inte stått vid spisen på fyra år då min kära man har serverat mig middag varje dag, 7 dagar i veckan, året om. Hur ska detta gå? Kanske får ta en matlagningskurs?!

Kom precis hem efter en fika med Julia, svensk tjej som bott här i fyra år. Jätte trevlig och på lördag har hon bjudit med mig till Surfers Paradise med ett gäng tjejer som ska ta sin första surfings kurs. Detta ska bli jätte roligt och jag är sjuuukt excited!

Nu ska det fyllas i papper om mitt bagage som väntar där hemma på att skickas hit. Feel free att skicka lite presenter då och då *blink blink*, som Marabou chocklad, någon topp eller något. Eller skicka med dig själv i ett paket så ska vi nog se till att ha the time of our lives! Vad som går bra, blir lika glad!
Kära mor, du får gärna skicka hit lite skrubb, ansiktsvatten och annat gottis jag behöver till min torra kropp =).

I morgon blir det inköp av lakan, handdukar, schampoo, balsam, tvål etc. Men nu är det dags att plocka ihop sina saker på hotellrummet då det är utcheckning kl 10.00 i morgon och dags att inta mitt kommande boende.

I morgon kväll är det dags för Toga Party på campus! Vad fan ska man ha på sig? Ett lakan? Haha...gud, do i dear? Ska hem till två norske kone vid fem och vi ska på något sätt hjälpas åt. Haha, ser det redan framför mig. Katastrof. Wish me good luck!

PUSS på er saknade vänner och familj

KOMMENTARER:

  • Maria Ekdahl säger:
    2010-02-25 | 08:37:16

    Härligt att allt börjar falla på plats för dig. Det låter onekligen som om att du kommer får ett fantastiskt år.



    Var rädd om dig.



    Kram

  • Sandy säger:
    2010-02-26 | 23:04:12

    good luck m allt Monkiii=)

Kommentera inlägget här: