MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

WHERE THE STREETS HAVE NO NAME

Kategori: VARDAGEN

Då har det nästan gått en vecka sen jag skrev sist, jag ber om ursäkt men är man på semester så är man, right?!

Denna veckan har det inte hänt så mycket, det har dessvärre inte varit helt okej väder så därför har man fått hitta på annat skoj. För några dagar sen hyrde vi en tricycle och åkte till stranden Puka beach . Denna strand är känd för sina snäckor (bilder kommer senare), sjukt coola och dessutom snygga som prydnader. Sedan åkte vi vidare till en annan strand. Här var det dock inte jätte mysigt och dessutom blev vädret dåligt. Vi åkte tillbaka till hotellet och hyrde oss en moppe. Vi tog oss igenom ön på en timme i ösregn, men skoj var det och dessutom fick Seb leka av sig lite ;-).

De sista dagarna har vi inte gjort mycket mer än att slappa, få lite färg under de få timmarna solen var framme och försöka njuta av de sista dagarna i paradiset.

Dagen innan vi skulle åka till Manila blev jag tillfrågad om jag ville ställa upp som "modell" för hotellets hemsida. Det var jätte skoj dock under "honeymoon-middagen" fick jag en annan man än Sebastian då han inte ville ställa upp. Jag fick mig en amerikanare som pratade nonstopp, men han var trevlig och vi försökte titta varandra djupt i ögonen utan att börja skratta. (Bilder kommer senare).

Igår när vi skulle flyga från Boracay till Manila visade det sig att vi hade hamnat på fel buss, vi kom på det rätt snabbt och haffade en bil in the middle of nowhere som körde oss till rätt flygplats. När vi kom fram till Manila, var vi jäkligt hungriga så vi lämnade av oss sakerna på hotellet och åkte in till ett giganstiskt köpcentrum. 

Vill man shoppa någonstans i Asien ska man åka till Manila då det sägs vara Asien shopping city och det kan mycket väl stämma.  Köpcentrumen är giganstiska och de finns överallt.

Imorse var det dags att ta förväl igen och det är aldrig skoj. Mitt plan var försenat nästan två timmar och nu är jag i Brunei och väntar på mitt flyg som ska ta mig hem. Saknar min säng, mina rena kläder, "ordentlig" mat, min mobil prata med mina nära och kära och annat smått och gott.

Imorgon bitti är jag framme och snälla Rileigh och Ed har erbjudit sig att hämta mig sex på morgonen. Det tackar man inte nej till efter en lång resa.

Jag hoppas din flygresa har gått bra älskling så hörs vi när vi är framme.

Jag har haft en underbar resa om man ser bort från vissa småsaker men det ska bli skönt att få komma hem.

XoXo
Love, Monika

LOVE IS HARMONY, DESIRE IS THE KEY

Kategori: VARDAGEN

Min dag hade inte kunnat firas bättre. På morgonen fick jag en fantastisk present och kort av mina föräldrar som Sebastian hade haft med sig. Sedan åt vi frukost och gick ner till stranden. Solade, badade, läste min bok, löste lite korsord, spelade strand tennis, som tyvärr gick sönder efter en hård match.

 

Lite över tre gick vi upp till rummet, jag duschade och sen var det avfärd…hade mina aningar och det visade sig vara sant. =)

 

Mandarin Spa, i fyra timmar blev vi omhändertagna och det var fantastiskt. Vi började med att byta om till badrock, nakna under, och gick upp en våning. Där väntades helkropps;

-        scrubb

-        ler inpackning

-        massage &

-        hotstone massage

 

Sedan gick vi upp en våning där vi satte oss i gudomligt sköna fåtöljer (liknande Joey’s och Chandler’s i vänner) och fick ansiktsbehandlingar med en underbar utsikt över stranden och havet.

När fyra timmars olika behandligar hade passerat trodde jag att det var över. Istället väntades en fem rätters middag på altanen för två. Vattenfall i bakgrunden, livemusik från restaurangerna nedanför, och havet framför. Det var så fantastiskt fint och maten var utsökt. Efter andra rätten var jag rätt mätt men fan, det slank ner. =)

Nu sitter jag på hotell rummet, Seb har somnat och jag kan inte sluta titta på min hud. Sammetslen, glänsande och underbar fräsch. Synd att saltvattnet kommer ta över imorgon.

 

Dagen har varit fabulous och tack till alla er som hört av sig till mig. Ni är underbara.

 

/MW

I DONT FEEL LIKE TALKING, I FEEL LIKE DANCING

Kategori: VARDAGEN

Idag är jag 26! =)

Gud måste ha hört mina böner inatt om att jag önskar mig stålande sol och att regnet ska försvinna. Kanske finns det en gud trots allt. Vill tacka mina föräldrar för er fina present. Tack, uppskattas otroligt mycket och tack för de kloka och visa orden. Behövde verkligen det.


Tack till alla er där ute som finns här för mig. Utan er hade jag inte varit den jag är!

/KÄRLEK