MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

JUST SCREAMING FOR TEMPTATION

Kategori: VARDAGEN

Guuuuud vilken lång dag det har varit idag! På jobb var det lugnt och om vanligt skötte jag mig bra, eller jäkligt bra kanske jag ska säga! Vet inte vart min säljförmåga och "customer service" kommer från egentligen men bra är det! Kollade på schemat för kommande vecka och jag har bara en dag, what's up med det?! Får prata med managern i morgon.

F ick även reda på att jag måste skaffa mig TFN (tax file number) om jag ska kunna få lön! Det visar sig att det kan ta upp till 28 dagar efter att ag har ansölt om ett. Om jag inte har det kommer de dra 46,9% skatt istället för 15% och det vill vi inte. Sen får jag inte arbeta enligt lagen om jag inte har det. Jag har precis ansökt om det online och ska ringa de på tisdag morgon och be de skynda på så att jag kan få betalt och få fler timmar.

Det var meningen att jag och Leidy skulle på bio ikväll men när jag kom hem visade det sig att de inte var hemma utan på lokala puben så jag mötte upp de där,drack lite drinkar och mös. Vi har ätit minipizzor ikväll igen och precis tittat på paranormal activity. Undra om jag kommer kunna somna ikväll??? Scaaaary!

I morgon är det jobb, 12-17 och sedan snabbt hem för ombyte och ut på galaj! Känner dansabstinensen krypa inom mig, måste få dansa av mig lite då det inte skett på några veckor nu och det gillar vi ju inte! Nu är det läggdags mina sötnosar!

Vill även passa på att tacka alla er som hör av sig via mail eller annat. Det värmer så otroligt mycket! Ni är BÄST! Puss på er sötnosar

THERE IS NO WAY BACK

Kategori: VARDAGEN

Ahhh, stressad, vaknade klockan sju i morse och suttit lite vid datorn när jag insåg att jag ca 20 minuter sen borde ha varit i duschen! Ska man skippa det idag? Haha, nä skojar bara! Panik, vet inte vad jag ska ha på mig, regn, regn, regn och inga SEDUCE kläder! Har köpt ett par shorts och ett linne men det är väl använt och tråkigt nu efter 2 veckor. Måste köpa något mer men jag hittar ju inget och jeans får vi inte bära, inte ens SVARTA! Jaja, det får lösa sig på ett eller annat sätt.
Godmorgon, btw!!!

I'M SO HAPPY AND THAT AIN'T WRONG

Kategori: VARDAGEN

God eftermiddag!

Förlåt för att det är så dålig uppdatering på senaste men det blir så när jag är iväg hela dagar på jobb! Blir inte mycket tid över till bloggandet när jag kommer hem då klockan är runt åtta, halv nio, sen ska man hinna äta, prata lite med familjen, varva ner och sen kommer bloggandet dessvärre. Men jag gör mitt bästa för att försöka hålla er uppdaterade så att ni vet! =)


Idag har det varit en riktigt bra dag, är lycklig. Jag trivs på jobbet och tjejerna är toppen. Det var vackert väder (visste det), Westfield (nya köpcentrumet öppnade idag, sjukligt mycket folk, grymt fint med grymma butike, butiker som GUCCI,, Laura Ashley etc).


Negativa är att jag har ont i ryggen efter att ha stått upp 9 timmar idag, Zara öppnar inte förrän nästa år, jag fick inte utnyttja det vackra vädret idag och långt pass i morgon också...........men sen är det BIO och HEEEEELG! =)


Nu ska jag försöka hoppa i säng/soffan och försöka nanna! Puss på er mina underbaringar


Darins nya låt "lovekiller" med vår svenska "Angelina Jolie" aka Dani Karlsson