MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

JAG ÄR LEDSEN...

Kategori: VARDAGEN

Hej kära läsare. Jag är verkligen super ledsen för min katastrofala uppdatering. Jag har inte gått i ide det har bara varit mycket på sista tiden med helgdagar, jobb och annat tråkigt. Jag ska komma med en uppadeting idag eller inom väldigt snar framtid. Jag hoppas allt är toppen med er och att ni njuter utav det fina vädret vi har här.

Puss på er så länge och va inte allt för arga på mig... =((

I WAS BORN THIS WAS AND I WON'T HIDE MYSELF

Kategori: VARDAGENHej mina fina och Hej det fina vädret. Åh vad härligt när det är varmt, man blir på strålande humör! Mindre kul att jag ska jobba idag och hela helgen men ser fram emot nästa vecka eftersom jag är ledig måndag till onsdag, underbart. Får hoppas på att solen är här för att stanna.

Måste berätta om en incident som skedde härom dagen på jobbet. Det visade sig att det var ett par som hade sex i ett ut av våra provrum och inte nog med det, killen torkade sin äckliga spunk på vår tröja. Det värsta är att det inte är första gången det händer. I proven har vi hittat alla möjliga äckliga samt konstiga saker men det man borde fråga sig är när man ska sluta förvånas????? Då är mitt svar.... A L D R I G!!!!!!!!! Det kan vara från en liten petitess som att folk inte hänger ut sina kläder till att hitta använda tamponger och annat skit. Skärpning till alla er som är ute och shoppar, ni kan väl åtminstone försöka hänga ut era plagg?!

Annars har det inte hänt mycket mer. Tänkte att jag snart skulle ta tag i att plantera lite blommor/växter på vår utegård och göra det lite vår mysigt. That would be the first time! =)

Nu får jag se till att göra mig iordning innan jobb. Hoppas ni får en fantastisk fredag och en mysig kväll! Puss på er finaste

BABY I CAN SEE YOUR HALO

Kategori: VARDAGEN

Jahopp, vad har man hittat på idag då? I förmiddags var jag iväg på ett uppdrag/kund och fixar med logga, visitkort, folder etc. Skoj då det var länge sen jag satt och trixade i photoshop och illustrator och det är ju kul trots allt när man väl sitter där. Jag hoppas på ett lyckat resultat och att kunden blir nöjd.

Angående vädret känns det som att jag tog ut våren i förskott, vad är det för V Å R???? Fy bubblan vad tråkigt, jag som hade hoppats på att det skulle bli finare väder nu. Mina föräldrar gottar sig i Turkiet i en vecka och på Söndag åker min kära bror till Dubai...avundsjuk? Nä, inte alls! =) Får drömma mig bort till varmare bredd grader och hoppas på att våren och värmen kommer inom snar framtid!