MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

AND THE NOMINIEES ARE....

Kategori: VARDAGEN

Inatt ägde Oscarsgalan rum, var det någon som var uppe och tittade? Själv besökte John blund mig fortare än vad jag hade velat men jag tycker det är väldigt roligt att fascineras av stjärnorna och deras klädsel. Om man hade kunnat få vara lika glammig som stjärnorna själva för en dag/kväll! Här är några som var på galan igår;
Amanda Seyfried & Beyoncé som uppträdde på galan. Amandas klänning är fruktansvärd.
Brad Pitt & Angelina Jolie. Victoria Beckham. Alltid lika stilrent, men Victoria ser något för smal ut i den klänning, usch!
Jessica Alba, Halle Berry, Kate Bosworth. Natalie Portman. Snyggt!
Heidi Klum. Sarah Jessica Parker med sällskap. Underbara klänningar! Tycker dock SJP's klänning passat bättre på ett bröllop, och det där med push-up kunde hon dragit ner lite på tycker jag.Jag blev faktiskt något besviken när jag såg klänningarna för detta årets Oscarsgala, förra året var definitivt bättre!

I WILL JUST LAY HERE AND SMILE

Kategori: VARDAGENPust! Jobb, jobb och mera jobb! Jag vet att jag inte borde klaga då det finns värre saker här i livet. Känner verkligen att det är dags för mig att börja söka jobb....på RIKTIGT! Nu i veckan tänker jag ta tag i att skriva ett CV och börja titta på vad det finns för jobb där ute som kan vara intressanta. Som många av er vet är jag färdig Produktionsledare inom Media men känner efter mitt år i Australien att jag vill rikta in mig inom event. Eller jag kanske kan säga att jag alltid velat jobba på ett event företag med efter min resa känner jag en starkare passion än nånsin och det är det jag vill jobba med. Jag tänka mig att jobba som projektledare/produktionsledare på ett event företag så om ni hör något hojta gärna till och kontakta mig via mail eller telefon (skulle uppskattas).

Sen undrar jag var F***********N är mitt bagage? Jag skickade iväg en resväska på 50 kg den 7 oktober från Brisbane och den har fortfarande in kommit hem än! Jag är så jäkla förbannad och jag är verkligen rädd för att jag har blivit lurad. Jag har försökt kontakta företaget ett X-antal gånger utan framgång och istället blir jag kopplad till ett annat företag där jag var tvungen att fylla i ett formulär som tog nästan 1 timme att göra färdigt. Det billigaste är att de återkommer efter 28 dagar! Kom IGEN! Sjukt lack! Jag har värdefulla saker i den, bland annat min dator, ipoddocka, märkes väskor etc! Inte ok!

Jag vill ha hem mina saker, genast! Vad gör jag om det är ett skam-företag! Jag tror nästan att jag råkat ut för det och då kommer jag bli helt knäckt, är redan det nu! *Buhu*

I morgon är det åter till jobb och sen är jag ledig i två dagar! Då ska det köpas träningskort, solas och kanske till åter mig själv lite shopping! Det var trots allt ett VÄLDIGT tag sen jag unnade mig något vackert! Vill spara mig till Stockholm egentligen men kanske blir det en liten gottis påse trots allt!


Hoppas er Lördag är fantastisk och till alla er som är ute och svirar, drick ett glas eller två för mig med!


Love

Monika

MORGON ORD

Kategori: TANKAR/DIKTER/ORD

"All because of you,

I believe in angels.

Not the kind with wings,

No, not the kind with halos,

The kind that bring you home,

When home becomes a strange place.

I’ll follow your voice,

All you have to do is shout it out."