MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

BRUNETTES HAVE MORE FUN

Kategori: VARDAGEN

Måndag eftermiddag och åter en ny vecka. Idag är jag ledig och har i princip legat i soffan hela dagen och myst med sjuklingen och lilla vippen. Vi har varit ute på lång promenad, ätit lunch och äntligen tittat på Inception som jag så länge velat se. Jag tyckte den var väldigt bra, en film i min smak.

Vet inte om ni har lagt märke till det men jag har färgat mitt hår lite mörkare (verkligen "Pernillas Wahlgren"- färgen) haha, jag gillar den men jag tycker att det har tvättats ut en hel del trots att det är en färgning och inte en toning. Funderar starkt på att gå lite mörkare (djupare färg) men får nog vänta lite med det. Vad säger ni? Gillar ni det?


OFF 2 WORK I GO

Kategori: VARDAGEN

God morgon alla söta! Många av er ligger säkert fortfarande i sängen och sussar sött efter en hård lördags natt eller bara söndags myser. Själv är man redan på jobb och fått i sig en kopp varm choklad och en kanelbulle! Härlig söndags frukost! Har städat hela butiken då vi inte har städerskan på lördagar och söndagar! Snart öppnar vi butiken och Mikaela kommer halv elva! Har varit löning i veckan så vi hoppas på att det blir mycket att göra då det är som roligast och tiden går fortare.


Var meningen att jag skulle sluta kl 14.00 då vi skulle till Malmö arena och heja fram Sverige men eftersom många har blivit sjuka blir det att jag stannar på jobb till stängning istället! Lite trist men samtidigt så får jag in lite pengar i spargrisen vilket inte är fy skam det heller!


Nu är det dags att börja jobba så jag önskar er ALLA en trevlig söndag! Puss på er


Photobucket Pictures, Images and Photos

WELL IT'S SATURDAY NIGHT AND I'M HOME ALL NIGHT

Kategori: VARDAGEN

Lördag och ännu en kväll spenderas hemma! Antar att det lätt blir så när man jobbar varje helg, hela helgen och börjar tidigt. Jag klagar inte då jag måste få ihop pengar. Jag var alltid full av energi på helgerna och jag kan ibland sakna den tjejen som blev alldeles till sig för att det blev helg och jag visste att jag kunde få dansa av mig och ha skoj med mina tjejor ;-) (som mamma kallar oss).

Jag antar att jag nu har vant mig vid att jobba varje helg och att utelivet är näst intill noll. Men som jag skrev i ett tidigare inlägg så känns det som att detta är mitt år och får jag som jag vill kan jag inom några månader bli jobbfri på helger och umgås med nära och kära, mingla & DANSA!

Nu blir det filmkväll istället, filmerna är hyrda, godiset är i skålen, colan öppnad, brasan sprider sin värme och filten är på! Alla ni som är ute denna kalla Lördag kan väl lova att ta ett par dans steg för mig med! =)


Ciao alla mina vackra