MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

BIRTHDAY BASH

Kategori: VARDAGEN

God kväll!

Som sagt så är semestern över och två veckor gick snabbare än en simpel blinkning! Dock har jag haft en väldigt rolig och härlig semester med nära och kära. Innan semestern hade jag min födelsedags fest och riktigt trevligt hade jag! Dessvärre hade jag inte lika tur med vädret eftersom himlen öppnade upp sig som gud vet vad och pissade ner hela eftermiddagen och hela kvällen. Inte blev det någon utomhus fest på innergården men däremot blev det en sjukt trevlig tillställning inomhus vilket är fy skam det heller.


Som vanligt slutade kvällen helt galet men ack så roligt jag hade det. Tack till alla er mina vänner som kom och firade min dag, ni är guld värda! <3 <3 <3 

BROKE INTO THE OLD APARTMENT

Kategori: VARDAGEN

Aloha!

Long time no see! Jag hann dessvärre inte lägga upp några bilder när jag kom hem från fotograferingen i lägenheten. Hela dagen var väldigt stressig och det var mycket som skulle göras innan avfärden. Jag var som sagt på IKEA och köpte med mig lite små saker som kunde piffa till lägenheten och göra den bebodd. Jag hoppas bilderna blev bra och lockande och nu längtar jag tills lägenheten kommer upp på hemnet. 



Tog bilder med mobilen så har lite överseende... =). Frågan är vad man ska göra med alla saker och möbler när den blir såld???? Någon som är intresserad utav något? Många saker har ett affektionsvärde och de vill man inte bli av med men å andra sidan får de inte plats i huset! Den enda saken jag vet med säkerhet att vi kommer ta är min säng som vi ställer in i gästrummet men mer än så vet jag inte. Kanske kan skänka lite saker till min bror som flyttar nu i höst! We´ll see! 

Nu ska jag laga lunch! Pöss





FEELS LIKE A THRILL

Kategori: VARDAGEN

Gooood morgon!


Oj vilken vecka jag har haft med massa jobb, fixa diverse saker och en massa stress. Positiva är att jag gick på semester i söndags efter att jag slutat på jobb, det firades med en middag på lilla torg med Alexandra och rosé! Veckan har börjat bra men att hinna koppla av och njuta är inga ord jag kan ta till mig riktigt ännu. Har träffat en massa mäklare och gått på möten men har nu äntligen bestämt mig vem som ska få äran att sälja min lägenhet och det blir HETTINGER! Jag tror på dem och hoppas på en bra försäljning!

Utöver det har det varit mycket inför resan till Marbella som jag åker till i morgon (05.00). Saker som ska göras idag;

* Packa

* Tvätta

* Köpa små saker till resan

* Städa min lägenhet

* IKEA - köpa saker till fotograferingen !

* Fixa till den inför fotograferingen som är idag!

* Fixa naglarna!

* Lämna vippen till mormor och morfar

* Listan kan göras lång...



Jag ska försöka lägga upp lite bilder från födelsedagsfesten och blogga lite mer idag, i'll do my best!

Nu måste jag ta ut tvätten och gå ut med vippen innan jag ska iväg till lägenheten! Lägger upp sneak-peak bilder på den när jag är tillbaks!

Until then....sayanara!