MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

VI SIKTAR MOT TOPPEN SÅ LÅNGT VI KAN GÅ

Kategori: VARDAGEN

Hej allihopa!


Ännu en gång vill jag tacka er för att ni stannar kvar trots min dåliga uppdatering från och till. Det värmer mig.


Helgen blev väldigt hektisk mot sitt slut och därför blev det igen uppdatering. I lördags låg vi kvar i sängen ett bra tag innan vi tog tag i oss själva och tog oss in mot stan. Där kikade vi lite i butikerna och fikade med Ana och Maria, himla mysigt. Sen var det snabbt hem för dusch och ombyte. Vi åt på en grekisk restaurang och begav oss senare ut till Berns där vi även stötte ihop med lite Lunda folk. Eftersom man skulle vrida fram klockan en timme innebar det även att de stängde en timma tidigare vilket vi inte hade räknat med riktigt. Vi ville ju definitivt inte sluta dansa vid två så vi gick ner till V.I.P, men inte var det lätt att komma in då det var ett folkhav framför men med lite charm och en utskällning (från min sida då det var en dude som försökt tränga sig) kom vi tills sist in och fortsatte natten där.


WE GO STRONG TOGETHER

Kategori: VARDAGEN

God morgon. Vaknade av att vårsolen lös genom persiennerna men ligger fortfarande i sängen. Vi hamnade på ROSE igår kväll och fy fasiken vad skoj vi hade! Kvällen bjöd på allt jag önskade mig och det var länge sen jag hade så roligt! Å andra sidan kan det inte gå fel om man är med finaste. Jävligt trötta är vi dock idag men vi ska försöka bli människor strax och ta en promenad och fika/luncha eller nått och njuta av det fina vädret!

Photobucket Pictures, Images and Photos


Ciao Ciao

WITH YOU I FEEL COMPLETE

Kategori: VARDAGEN


Just nu sitter jag och älsklingen hemma på söder och dricker vin. Precis varit på Sturehof på middag och lekt brats! =) Snart väntar dansgolvet och det blir inte nådigt! Hoppas ni har en trevlig kväll. Frågan är; Är Stockholm redo för oss?! =)


Puss finaste