MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

LAST WEEKEND I DANCED UNTILL THE MUSIC STOPPED

Kategori: VARDAGEN

Oj var ska man börja?! Min kalender har sällan varit så fullspäckad som den varit dem senaste två veckorna, men skoj har det varit trots att det varit intensivt.

Stockholm var alldeles fantastiskt med finaste Matilda, små dunkla fikor, lite shopping, kyla, god mat och goda vänners sällskap. Alla var på underbart humör på Fredagen när vi började med middag på Supper och fick i oss riktigt god mat och vin som flödade på bordet. Vi gick senare vidare till Rose och trängdes på dansgolvet som packade sardiner men jäklar vad roligt det var.Dagen efter var det lite segt men efter en stadig frukost som Mäddie var så duktig att göra på morgonen till oss slöfockar gjorde att vi var på topp igen, nästan i alla fall. Vi tog en runda på söder och fikade på Muggen och jag måste nog säga att det var den godaste mackan jag någonsin ätit. Rekommenderas ifall ni är fika sugna, mysigt och god mat.


På eftermidaggen begav vi oss hemåt igen för en liten powernapp och vaknade lagom till "Så mycket bättre" och åt hämtmat från Greken. För att ta sig ut igen tog emot lite, man är ju inte 20 längre =), men vi hoppade in i duschen och delade på en flaska vin och kom ut lagom vid halv ett. På Berns fortsatte vi med vinet och bara satt och njöt av varandras sällskap och tittade på alla galna dansare som tog i allt de hade till musiken som strömmade ut högtalarna. Väldigt roande, människor och männsikors rörelser fascinerar mig på ett underligt sätt och det komiska är att vi tre är likadana när det gäller det. Vi kan sitta i timmar och bara "glo" utn att säga ett ljud tillvarandra. När vi väl bestämde oss för att dansa visade det sig att de skulle stänga så vi stack in till Max och köpte mat för en hel armé + "tårta" (chokladmousse) till Matilda då det var hennes officiella födelsedag. Vid halv fem stupade vi i sängen och vakande ganska morgonpigga på Söndagen. 


Det blev brunsch på "kvarnen" där även Anna mötte upp och vi tryckte i oss fantastiskt god mat och njöt av fetter som besudlade våra kroppar. Bättre kunde det inte bli. För att bli av med maten tog vi åter en runda på söder och hängde ett tag på weekday där vi även köpte en snygg tröja till födelsedags grisen. Snabbt hem om Matilda med skvallertidningar, en påse godis och mys innan jag och Ana skulle ta flyget. Sambon kom och hämtade oss på Sturup och när klockan var tolv var jag helt slut efter en magnifik weekend i storstan. Mindre roligt att jag skulle upp 5 på morgonen på grund av inventering som väntade dagen efter. 

Kommentera inlägget här: