MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

MY LAST FEW DAYS

Kategori: VARDAGEN

Oj vilken vecka jag har haft, intensiv, kreativ och rolig. Förra veckan när jag var ledig passade jag på att bygga om lite i tvättstugan och skaffa skåp istället för trådbackarna vi hade, mest för att utnyttja varje yta och för att få mer förvaringsutrymme. Jag fullkomligt älskar min nya tvättstuga, hur mna nu kan göra det ;-)
Förra veckan var vi även på middag i Helsingborg på gourmet restaurangen Gastro. Avsmakningsmenyn bjöd på

* Ostron * Stenbitsrom * Gårdsgris * Pilgrimsmussla * Havskräfta
* Sparris * Färskpotatis * Kanin * Lamm * Citron * Rabarber

Var det gott? Gudomligt....
Blev jag mätt? Välfylld och otroligt tillfredsställd.


Vet inte om jag har berättat om vår nya inneboende....nämligen katten Jinx (liknar katten i slökten är värst) som nu har bott hos oss i över fem veckor. Han kommer inte ut från innergården dessvärre på grund av höjden på väggarna runt om och dessutom är han en vildkatt och livrädd för oss. Han bor under vårt trädäck och kommer ut lite då och då och när vi ger honom mat. Jag gillar verkligen inte katter eftersom jag är rädd för dem och jag vill få ut honom så fort som möjligt. Han utför sina behov vid vår utgång och det luktar för jäkligt.
Oavsett har vi nu fått låna två stycken fällor som jag ställt ut på gården men det hemska är att jag misstänker att han har dött. Under dessa veckor som han har bott hos oss ser man honom ute på gården några gånger om dagen men nu har det gått tre dagar som han inte har synts till. Vad ska man göra? Kommer han inte ut tills på söndag får vi skruva upp trädäcket för att se. Visst att han kanske har tagit sig ut men hur? Väggarna är alldeles för höga! Det sista jag vill se är honom ligga död under vårt trädäck. Usch!

Helgen fram till onsdag bestod av jobb och personalmöte vilket alltid är lika trevligt och avslutades med en stros på stan med tjejerna. :) På lördag dvs imorgon ska vi nämligen till köpenhanm, 9 stycken, och spana in köpenhamns uteliv. Super trevligt och super excited är vi alla!

Igår blev det en spontan utgång på Stortorget och det var jäkligt roligt med Ana och avslutades sent in på natten, men attans så trevligt och roligt. Idag när vi vaknade mös vi lite i soffan och käkade lunch på Vespa och strosade på stan. Imorgon är det åter till jobb och sedan är det PARTY! :D


NEW HAIRCOLOR

Kategori: VARDAGEN

I'm back och även lilla sjuklingen, Chii! Stackaren var sjukt groggy när vi hämtade honom och är det fortfarande. Dem som inte har husdjur kanske inte kan relatera till detta men han är som mitt barn, han är min och bara min och jag älskar honom precis som om det vore jag som har fött honom. Han är mitt "kött och blod" och när han mår dåligt mår jag dåligt och det värker i hela min kropp eftersom jag lider med honom.

Operationen gick jätte bra och de tog bort knölen som ska skickas till ett labb för undersökning och förhoppningsvis får vi ett positivt svar tillbaka.

Har ju varit hos frisören eftersom jag tog ut mina extenstions i måndags och min utväxt var ett skämt. Det blev lite ljusare än vad jag hade tänkt mig men jag tror att jag gillar det. Vad tycker ni?
PLEASE DON' T LEAVE ME

Kategori: VARDAGEN

God morgon Sverige
Idag är jag ledig och har precis lämnat lilla vippen hos veterinärerna! Han ska opereras då han fått en tumör i munnen! :( Alltid lika hemskt att lämna bort honom och någon sömn har man inte fått inatt! Jag har varit otroligt nervös vilket han har känt av och det blev bara en ond cirkel!

Har bokat upp mig hela dagen innan jag ska hämta honom så att jag slipper tänka på det! Om någon timme ska jag till tandläkaren och sedan ska jag till frisören! Skönt att få koppla bort det så mycket jag kan!

Please don't leave me here...