MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

OFF WE GO

Kategori: RESOR

God förmiddag!

Nu sitter vi i bilen på väg hem med en väldigt trött chihuahua bredvid. Han är helt slut, det var länge sen jag såg honom så trött! I går efter lunchen i backen bestämde vi oss för att ge upp skidorna eftersom det var så hårt, istället åkte vi hem och hämtade upp resten av gänget och åkte pulka! Sjukt roligt och vilken fart man fick! Vippen hängde med och även han tyckte det var roligt att få komma ut lite från stugan! Efter pulkåkningen gick vi och åt våfflor men jag gick hem strax efter det eftersom bag mådde sjukt illa. Nu sitter vi i bilen och mår fortfarande illa!

Nu är vi inte långt ifrån Säffle, där det är tänkt att tanka och få i oss lite mat om det går! Jag är otroligt trött och känner hur tunga mina ögonlock är men tanken på att blunda finns inte!

Ikväll är det Boboos 30 års fest som vi ska iväg på när vi kommer hem! Kommer bli tight med tid och jag hoppas på att vi hinner hem i tid så att jag hinner duscha och göra mig i ordning! Har skickat min kära mor på present uppdrag eftersom vi inte hinner och jag måste även be henne köpa sidenband som jag ska göra till rosett då det är obligatoriskt för alla! Kommer bli riktig skoj och jag hoppas på att jag kommer må bättre när vi anländer!

Hoppas ni får en fantastisk lördag! =)

 

ICE ICE COLD

Kategori: RESOR

Tja

Imorse var det full rulle med frukost, klä på barnen och ut i backen! Minstingen som är två tyckte det var sjukt roligt att åka i barnbarnen och jag passade på att åka lite pulka med Ella när de andra tittade på Elliot! Jag och sambon har precis kommit ner till restaurangen och tänkte äta lite lunch, väntar bara på att Annie och Emma ska joina oss!

Idag är det inte lika bra väder, disigt och kallt! Backarna är isiga och det är inte roligt att åka så jag vet inte om jag ska åka mycket mer idag! Får se när jag har fått i mig mat och värmt upp mig! 

DOWN THE HILLS

Kategori: VARDAGEN

Vilket fantastiskt väder vi har haft idag! Verkligen alpväder med strålande sol och skidåkningen ännu bättre! Nu är man både trött i benen och mör i kroppen! Har varit uppe sen tio i sex eftersom minstingen vaknade då och nu är jag super trött och klockan är bara sju! Snacka om att ändra sina rutiner och kroppen hinner inte med! I morgon är det sista dagen i backen och jag ska försöka vara ute så länge jag kan och orkar och på kvällen är det planerat att åka pulka på en backe jag hittat av en slump när jag var ute med vippen igår kväll! Nu ska jag lägga mig i soffan och smälta maten!

Puss på er