MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

GREAT WEEK WITH GREAT FRIENDS

Kategori: VARDAGEN

Semester, semester denna härliga semester. Första veckan var jag helt off, sov, kollade på film, läste och höll mig mycket hemma för att bara koppla av. Vädret gjorde det inte speciellt svårt eftersom det regnade varje dag.

 

Denna veckan har vädret varit fantastiskt och praktiskt taget bara kommit hem för att sova. Det har solats, badats, grillats, druckit vin på lilla torg, tivoli i Köpenhamn och avnjutit ett x-antal fina middagar med underbara vänner.

 

Nu är det snart slut på semesterveckan två och jag njuter av varje sekund. Idag ska det byggas lite på utegårdarna, började igår, och är nog klara i eftermiddag! Ikväll ska vi på middag igen och eventuellt ska det ut och dansas efter middagen.

 

Jag kan inget annat än att njuta och le! Hoppas ni njuter av solen idag då det nalkas regn i morgon.

 

 

Untill next time dear friends...

 

xoxo

 

MALLORCA, BIRTHDAY, MIDSOMMAR, HAPPINESS

Kategori: VARDAGEN

Varje gång en stor helg börjar närma sig får folk panik och ringer runt till varandra och frågar vad man ska göra eller väntar till sista minuten på att osa för att det kanske dyker upp något roligare. Detta året skippade jag allt trams och stress och tog en snabb visit till de varmare breddgraderna, Mallorca med S hans syster och hennes sambo.
 
Torsdag kväll tog vi flyget till Mallis och landade rätt sent. Fredag morgon, midsommar, vaknade man hur pigg som helst och på ett strålande humör, solen sken och det var varmt redan sju på morgonen. Jag och sambon åkte iväg och handlade hem frukost till alla och dukade fram på balkongen. Där njöt vi av att dricka nypresad apelsinjuice, nybakade baguetter med varma solstrålar på oss. 
 
Vi gick ner till stranden, solade, badade och drack sangria i lagom mängd, varför är det så gott? Jag som inte ens gillar rödvin.
Efter stranden packade vi ihop våra saker, gick hem och gjorde oss i ordning för kvällen. Vi tog bilen till Porto Pi och åt middag vid hamnen och spanade in alla lyx yachtar vid sidan om. Innan hemfärd gick vi till ett ställe som heter Cappoccino och åt de sjukaste desserterna och njöt av varandras tillvaro. 
 
 
 
Lördag var det en speciell dag för att det var min B I R T H D A Y!!! =) Jag älskar att fira födelsedagar oavsett om det är min eller någon annans, speciell känsla att dela med sina nära och kära. 
Dagen hade verkligen inte kunnat börja bättre än att åka ut till vattenlandet och leka av sig. Det är ett måste för vattenälskare - oavsett ålder! Där finns allt möjligt som kittlar i maggropen; åka badringar med "fritt fall"-känsla, åka badringar i stora rör etc. Det skrattades och tjoades glatt och vi alla hade sinnes sjukt roligt.
 
 
 
Efter vattenlandet åt vi lunch inte långt ifrån oss och satt där i några timmar innan vi tog oss tillbaka hem och gjorde oss i ordning för kvällen. Middagen åt vi inte heller långt ifrån oss på restaurang, Louis, där köttet tillagades på din egna tallrik, lite fondue fast på tallrik istället för i buljong/olja. Riktigt gott. 
 
 
 
 
Kvällen avslutades på ett hotell vid stranden med var sin coctail vid stranden. Kunde inte önskat mig en bättre födelsedag och var supernöjd och super trött när vi väl lade oss i säng. Söndag och sista timmarna spenderade vi på ett litet hotell som tidigare varit ett hostel, vid deras schyssta pool och latade oss innan det var dags för att åka hem. 
 
 
 
Kort men jäkligt underbar resa jag sent kommer att glömma med mycket värme, skratt och kärlek. 

MUSIC FOR THE SOUL

Kategori: VARDAGEN

 
 
 
För några veckor sedan var jag och min kära mor på konsert, ingen mindre än Andrea Bocceli. Jag har aldrig varit förtjust i opera eller klassisk musik men det finns en del artister där ute som får ens känslor att uppleva vissa saker som bara de kan, Bocceli är en av dem. Han må vara en smörsångare, men denna afton var inte så mycket smör men han kunde ändå bre =).