MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

BIRTHDAY CAKE

Kategori: VARDAGEN

Lördag kväll och jag är helt slut! Jobbade igår kväll och kom hem rätt sent efter jobb för att jag var inne en sväng hos Ana på apoteket och snackade innan jag tog bussen hem. Idag på väg till jobb inser jag på tåget att jag glömt nyckeln till jobbet och jag skulle öppna. Jag är så jäkla glömsk att det är pinsamt, om jag ska vara helt ärlig så får jag näst intill alltid gå tillbaka hem en-två gånger för att jag glömmer något, allt från nycklar, mob, lunch lådan eller annat skit.

Ikväll har vi varit hos min bror som bjöd på tårta för att pappa fyllde år i måndags, väldigt trevligt. Lite extra trevligt eftersom jag fick träffa min brors nya flickvän Sandra. Brojan hade bakat tårtan alldeles själv och samtliga var väldigt imponerande av denna skapelse. Det trodde jag fan inte om honom! :)


Väldigt mäktig men sjukt god!

Nu har vi precis kommit hem och jag känner att jag får tvinga mig själv att hålla ögonen öppna så nu tackar jag för mig så hörs vi snart! Hoppas ni hade en trevlig Fredag och att ni har en great Lördag!


Have fun


xoxo

I CAN SEE THE TRUTH IN YOUR LIES

Kategori: VARDAGEN

Nu kilar jag iväg på lite ärenden för att senare möta upp sambon på lunch!
Hoppas ni har en trevlig dag så hörs vi snart!


Linnet kan ni köpa HÄR!

SPEECH

Kategori: VARDAGEN

God eftermiddag!
Jag är fortfarande sjukt seg trots att jag kom hem i måndags! Igår jobbade jag hela dagen och träffade Ana strax därefter för en efterlängtad fika. Idag är jag ledig och har spenderat morgonen med att titta på lite Grey´s Anatomy avsnitt jag missat under tiden vi var borta. Snart tänkte jag ta en liten tur på stan men innan dess lägger jag upp detta klipp som är värt att titta på!