MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

A PAIR OF FALSE EYE LASHES AND A TUBE OF CHEAP LIPSTICK

Kategori: RESOR

God kvälll

Söndag natt hos oss och söndag kväll hos er! Vi har precis kommit hem efter middag och lite drinkar på stan. Ikväll kom vi inte iväg förrän vid halv tio för att jag bestämde mig för att göra ansiktsbehandling samt ögonfranförlängning i eftermiddags. Detta på grund av att jag brände mig rejält idag förmiddag och kunde inte vistas mer i solen. När klockan var tre åt vi lunch och direkt efter gick jag till spa:et (som by the way finns var 5e meter). Det var så skönt att jag slummrade till lite då och då men vi blev inte färdiga förrän åtta på kvällen! De var väldigt förtjusta i mina naturliga ögonfransar som jag har färgat och dessutom använder jag Neulash så de är rätt långa i sig. Egentligen hade jag inte behövt göra det men eftersom det var så billigt och att jag aldrig gjort det innan kunde jag inte motstå. :Pbilderna är tagna med mobilen därav kvaliten, ingen mascara utan bara förlängning

Vad tycker ni???


De senaste två dagarna har vi haft fantastiskt väder och jag klagar inte, tvärtemot så har jag legat i solen alldeles för länge och bränt mig, inte så smart.

Nu i dagarna är det tänkt att åka till Phi Phi och Krabi och det ska bli jäkligt roligt, man blir faktiskt lite trött på att vara på ett och samma ställe, speciellt här, så det ska bli skönt med lite omväxling. Nu ska jag natti natti men jag önskar er en fortsatt trevlig kväll.
Kommentera inlägget här: