MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

Busy, busy weekend

Kategori: VARDAGEN


Oj, vilken helg. Redan i torsdags började jag min och den inleddes med Toga party. Jag begav mig till de norska töserna och deras hus i West End och vi försökte klura ut hur vi med dessa lakan skulle göra. Vilken soppa, det var inte det lättaste kan jag säga. Men efter många försök till att få till snygga kreationer gav jag upp och virade lakanet runt mig, upp över axeln och satte fast med säkerhetsnål. Alla blev jätte fina och kul hade vi. Sedan tog vi taxi in mot Toowong som är en suburb till Brisbane och gick in på Toga Partyt. Vilken fest och vilken natt. Det roligaste var att folk hade verkligen gått in för det till 100 % vilken det inte är för oss svenskar som oftast tycker det är tråkigt att klä ut sig. Tillbaka vägen var inte lika rolig när man var tvungen att gå hem i denna utstyrsel sent på natten mitt i stan. Haha...På fredagen var det dags att träffa Moa och Co och det blev en trevlig förfest i deras fantastiska lägenhet med utsikt över Rivern. Fick se en annan sida utav Brisbane med töserna då vi begav oss till The Valley (bargatan).
Vi var inne på Cloudland. Fantastisk arkitektur, tyvärr har jag inte tagit många bilder på stället men här kommer en bild på toaletten, resten kan ni tänka er. =).


Lördag morgon kom jag hem (03.30) för att sedan gå upp 07.00 då det var dags för att ta sin första surfing lektion i Surfers Paradise. Lagom trött steg jag upp, drog på mig bikinin, packade handduken, ner med lite frukt och off i go. Jag mötte Julia på West End där vi blev hämtade av hennes vänner.
När vi väl kom fram började nervositeten stiga. Vädret var inte bra alls bra blåsigt, molnigt och kallt. Vi fick fylla i papper och jag satte Julia som min kontakt person vid olycksfall, sen kom jag på att det inte var smart alls om vi båda hade drunknat. =) Men men, på med tröjan vi fick låna, surfingbrädan under armen och ner mot stranden.
Vi började med en kort introduktion med instruktören och sen var det bara ner i vattnet och prova på. Jag kan summera med att jag mest var under vattnet än över men tro det eller ej, jag lyckades STÅ UPP TVÅ gånger. Så jäkla härligt, det var en underbar känsla när man fick stå där uppe och följa vågen in mot stranden. Detta är något som ska provas på fler gånger.


På eftermiddagen kom jag hem helt utslagen, åt och duschade och sen gick jag ner till stan (kan inte låta bli) *pust*, dock var jag duktig att inte handla något. Det fick bli fönstershopping denna gång oavsett hur svårt det än var. På kvällen när jag kom hem hade Tony (min roomie) tre av sina vänner över. Jag slog mig ner ute på balkongen med dem och det slutade med att det blev lite drinkar och kvällen avslutades på casinot. Dock var jag bara ute en HEL KVART, sen gav jag upp då jag inte kunde hålla mina ögon öppna av trötthet och hela min kropp ömmade av surfingen. Jag somnade bokstavligen på väg ner mot sängen.

Idag (söndag) har varit en lugn dag med en tur till Moa för att hämta mina saker, gått lite mer på stan, käkat lunch och nu inne på ett köpcentrum man kan surfa gratis på. Nu väntar jag på att min älskling ska vakna så jag kan ringa honom. Köpt ett telefonkort så att jag kan ringa mina kära under dessa två veckor jag inte har internet. Till er som undrar varför jag inte har hört av mig är pga att killen jag bor med inte har internet. Dock har han varit snäll och ringt och fixat det till mig. Dessvärre kommer detta inte igång förrän om ca 2 veckor.

I morgon första skoldagen, så håll tummarna för mig så hörs vi under veckan med mer bus.

XOXO