MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

JUST SCREAMING FOR TEMPTATION

Kategori: VARDAGEN

Guuuuud vilken lång dag det har varit idag! På jobb var det lugnt och om vanligt skötte jag mig bra, eller jäkligt bra kanske jag ska säga! Vet inte vart min säljförmåga och "customer service" kommer från egentligen men bra är det! Kollade på schemat för kommande vecka och jag har bara en dag, what's up med det?! Får prata med managern i morgon.

F ick även reda på att jag måste skaffa mig TFN (tax file number) om jag ska kunna få lön! Det visar sig att det kan ta upp till 28 dagar efter att ag har ansölt om ett. Om jag inte har det kommer de dra 46,9% skatt istället för 15% och det vill vi inte. Sen får jag inte arbeta enligt lagen om jag inte har det. Jag har precis ansökt om det online och ska ringa de på tisdag morgon och be de skynda på så att jag kan få betalt och få fler timmar.

Det var meningen att jag och Leidy skulle på bio ikväll men när jag kom hem visade det sig att de inte var hemma utan på lokala puben så jag mötte upp de där,drack lite drinkar och mös. Vi har ätit minipizzor ikväll igen och precis tittat på paranormal activity. Undra om jag kommer kunna somna ikväll??? Scaaaary!

I morgon är det jobb, 12-17 och sedan snabbt hem för ombyte och ut på galaj! Känner dansabstinensen krypa inom mig, måste få dansa av mig lite då det inte skett på några veckor nu och det gillar vi ju inte! Nu är det läggdags mina sötnosar!

Vill även passa på att tacka alla er som hör av sig via mail eller annat. Det värmer så otroligt mycket! Ni är BÄST! Puss på er sötnosar