MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

THERE's SOMETHING IN THE AIR, WELCOME TO HOLLYWOOD

Kategori: RESOR

Efter 13 timmars bil resa kom vi fram till Santa Monica! Route 1 var magiskt vackert, körde längs med kusten och det var verkligen en magnifik plats!

Lunchade i Santa Cruz
Jag körde faktiskt och det var roligare än att sitta som passagerare! Men efter sju timmar var jag tvungen att ta en bensträckare och byta! Det var meningen att vi skulle ta oss till santa Barbara men eftersom vi ändå körde kunde vi lika gärna köra så länge vi orkade och stoppet blev istället i Santa Monica! Vi var helt slut men var tvugna att hitta ett ställe att sova på så det blev ett hotell vid stranden!

På morgonen vaknade vi upp och checkade ur och tog en promenad på santa Monica stranden, även känd som baywatch och åt liten frukost! Härligt! Sen var det daga att ta sig till Hollywood! Eftersom incheckningen inte var förrän 14.00 körde vi runt i Beverly hills och åt lunch på rodeo drive! På eftermiddagen tog vi faktiskt turistbussen och såg hollywood skylten, kändisarnas kåkar etc. Man ser ju inte mucket mer än gigantiska murar och växter som täcker husen men det är lite roligt ändå, haha! Nu har vi precis kommit hem från middagen och är helt slut, känner fortfarande av körningen fån hell igår! Dagen har varit produktiv prexis som alla andra dagar så nu blir det kudden så hörs vi i morgon!

Peace