MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

OPEN YOUR MOUTH AND SHOW ME YOUR TEETH

Kategori: VARDAGEN

Måndag eftermiddag och jag sitter fortfarande i pyjamas i soffan och är allmänt halvseg. Har ätit frukost och tittat på en DOX dokumentär om "Delfinpojken" och blivit ännu mer fascinerad av dessa djur än tidigare. 

Oavsett så tänkte jag visa lite bilder på mina tänder eftersom ni är många som har frågat mig. Jag måste även poängtera att det är INGET min tandläkare varken rekomenderar eller ville att jag skulle göra. Att jag gjorde det är främst  för att jag har haft komplex för mitt leende så länge jag kan minnas och visst kan man diskutera att det är en del av mig och att många tyckte det var charmigt, orginellt, att det gjorde mig till den jag är. Men när jag ser tillbaka på tiden och minns att "Monika, varför är du sur"? "Du ler aldrig", "Le oftare" etc gjorde att jag mådde ännu sämre och var väldigt ledsen över detta faktum att jag inte kunde le! Jag ville INTE le för att jag skämdes över mitt leende. Många har säkerligen inte ens tänkt på att jag har haft sneda tänder då många av oss har det men jag har ständigt haft i minnet att inte le med tänder, försöka skyla mig så myckt det går genom att dra på mungiporna så långt jag kunde så att det syntes att jag log men inte så pass mycket så att tänderna skulle visas.  

Jag må vara fåfäng och det står jag för men samtidigt är det även viktigt att ha i åtanke att jag enbart har gjort detta för mig själv och ingen annan. Jag mår mycket bättre och jag känner mig finare!
Så här ser det ut nu! =)Vill även skicka ut ett stort tack till världens snällaste och bästa tandläkare, Majrema för att ha bidragit till mitt nya och fina leende utan dig hade det inte varit möjligt! Tack!

KOMMENTARER:

 • Anonym säger:
  2011-12-19 | 22:23:59

  Så bra det blev!

  Vart har du gjort det någonstans? Du har kanske skrivit det tidigare, men jag halkade precis in på din blogg =) Får man lov att fråga vad kalaset gick på?

 • Anonym säger:
  2011-12-20 | 19:35:20

  Jag har gjort det i Lund men tänderna är gjorda i Malmö där även bland annat Carola har gjort sina! Jätte duktiga är dem. Man räknar ca 6500/tand + arbete på det!

Kommentera inlägget här: