MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

VACATION AND CRAYFISH PARTY

Kategori: VARDAGEN

Oj vad länge sedan jag skrev, skäms lite om jag ska vara ärlig. Dessvärre har jag prioriterat andra saker som jag ansett vara viktigare och därför har bloggen blivit lidande. Men idag kommer det berättas om spännande saker som har kommit upp på agendan.
 
Om vi börjar med semestern så vet ni vad jag har gjort, näst intill. Sista semester veckan spenderades på Mallorca och hade underbart väder, åt gott och drack sangria i mängder. En avkopplande vecka, precis vad jag behövde med massor utav sol och värme. 
 
 
Blev inte så många bilder eftersom jag inte hade kameran med mig men det är tur att det finns mobilkameror idag så att man kan fotografera lite. :)
 
När vi kom hem hade vi kräftskiva med underbara vänner och familj hemma hos oss. Eftersom jag inte har tid till att träffa alla ofta så älskar jag dessa tillställningar och njuter av varje sekund och glädjer mig åt att ha dessa fantastiska vänner runt omkring mig. Det var vissa som fattades som betyder mycket för mig men dessvärre kan alla inte alltid.
 

Efter den fantastiska veckan var det åter till jobb och det var väldigt skönt att få komma tillbaka och se alla kollegor och prata om varandras semestrar, även att komma igång igen och börja jobba. 
 
Nu har det gått 3 veckor efter semestern, brännan är borta och likaså solen och värmen. Väldigt trist! Jag hoppas ni alla har haft en fantastisk semester och sommar trots att vi inte har haft vädret med oss alla dagar och att ni alla är utvilade med en massa ny och härlig energi, för det har jag vill jag lova. Varför? Jo det berättar jag i ett senare inlägg för att nu ska jag äta.
 
XoXo