MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

SILK SPECTRE vs SOMETHING ELSE

Kategori: VARDAGEN

God kväll

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör?! Det är denna tid i månaden där jag ligger i fosterställning och tycker sjuuukt synd om mig själv, haha! Andra dagen idag och det kommer inte bli bättre förrän i morgon så jag längtar lite, konstigt nog.

Oavsett så är det Göteborg som gäller på fredag och det ska bli riktigt roligt. Nackdelen är dock att det jag beställde visade sig att det inte blivit det, hur vet jag inte men kom på i söndags att jag inte fick någon orderbekräftelse. Smart, 11 dagar senare.     P A N I K!! Satt sent in på natten och försökte hitta något jag vill vara men allt är så jäkla tråkigt och DYRT! Hittade en mimmi dräkt som jag var inne på innan jag beställde den förra men det är inte alls lika roligt. Nyfikna på vad jag skulle vara från början...........?
Jo SILK SPECTRE från watchmen men det kommer jag inte kunna vara. Jag köpte dessutom gula korta tights som jag skulle ha under dräkten för att det inte skulle vara för kort, så jäkla surt! Hahaha! Nu är frågan i fall jag kommer hinna få hem den nya dräkten innan fredag, om inte, VAD FAN GÖR JAG DÅ?
NÅGON SOM HAR NÅGOT FÖRSLAG? Jag tänkte att jag i värsta fall får köra på Laura Croft eller catwoman eftersom det kan man knepa ihop genom att ta något hemifrån! Har ni några förslag eller vet någon som har en bra outfit hemma sen innan så hör gärna av er!