MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

A PARTY DAWG

Kategori: VARDAGEN

Tja!

Idag har det inte hänt mycket förutom en liten sväng på stan, lunchat, städat, tvättat och lagat mat! Det börjar närma sig hemfärd för min del som många av er säkert redan vet. Ännu ett farväl men desto rikare på vänner och minnen. Jag ångrar verkligen inte en enda dag jag har spenderat i Australien däremot en person som visade sig vara väldigt falsk, eller falsk och falsk, hon är nog inte det egentligen men däremot påverkats mycket mentalt av sin pojkvän jag inte gillar. 

Oavsett, inbjudningarna har skickats ut och snartär det galaj på gång. Jag har sagt det så många gånger förr att det är blandade känslor angående min hemfärd. Det ska bli otroligt skoj att få träffa alla ER jag saknat så omänskligt mycket men samtidigt lämnar jag det underbara livet jag levt här. Snart är det tillbaka till verkligheten, till en början back to Gina Tricot för att sedan söka jobb som produktionsledare! (skrämmande). 

Först njuta av sista dagarna, veckorna (vem vet) och sedan ett ledsamt farväl till ett underbart år! Nu blickar jag framåt till vad 2011 kommer att erbjuda för roliga stunder, minnen, erfarenheter och annat skoj.