MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

Flyttdags!

Kategori: VARDAGEN

Lördag eftermiddag och det är dags att packa. Yay....äntligen känner jag att det är dags. Men usch, spelar ingen roll var man är och för hur länge, man (eller jag, kanske man ska säga) lyckas alltid samla på sig en massa skit och jag har nog mycket man kan sortera bort. Hur länge har jag varit här? 2 1/2 månad, haha!

Dont worry, Be happy! =)

Mt Coot-tha!

Kategori: VARDAGEN

Oj, oj, oj vad vackert! Idag tog Nina med mig ut till utsiktsplatsen över Brisbane! Wow vilken panorama vy. Ninis hämtade mig i monstertrucken (kan inget annat än att älska den bilen), haha, och så begav vi oss hit. Vi tog lite bilder och sedan tog vi oss en glass och njöt av den fantastiska utsikten.

Y E S!!

Kategori: VARDAGEN

Då var det gjort! Pratade med Tony igår kväll och köpte mig ut för 250 dollar och jag måste ha flyttat ut senast på måndag. Yay! I did it!

Så synd om honom egentligen, han har inte gjort annat än försöka hjälpa mig med det jag behöver och så kommer jag, en tjej från Sverige som tror att hon kan få som hon vill. Haha....så snäll han är. Men i slut ändan är det jag som inte har trivts och därför var beslutet lätt för min del. Dessutom vill jag umgås med Riliegh och hon har snart bott i vår lgh i 2 veckor själv. =(

Men nu slipper jag tänka på det så helgen är räddad. Underbar känsla av frihet och en tung sten som lyfts från mina axlar.

Önskar er alla en fantastisk fredag och en underbar helg för det ska jag ha med fest, rockband, marknad, avskedsfest för Nina och FLYTT!

Älskar ER!

Massor av kärlek