MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

CHAMPIONS LEAGUE FINALEN

Kategori: VARDAGEN

Sitter här hemma med hela gänget och kollar på champions league finalen! Vi har haft sjukt mycket att göra på jobbet och fick jobba över. Det var länge sen butiken såg ut som den gjorde vid stängning. Men vad ska man göra! Kunderna kommer aldrig att lära sig att respektera oss som jobbar inom service yrket och det är bara att ta smällen dessvärre!
Nä jag kom hem ikväll, vid åtta, var maten färdig, ölen stod på bord, grabbarna var hungriga och lilla Maria stod söt som hon är och väntade snällt på sin tur.
inom 5 min har både Barca och united gjort mål, härligt. Mycket testestoron i luften för tillfället så jag ska nog återgå till matchen med resten av världen. Hoppas ni har en superfin lördag!
Må bästa lag vinna ikväll, vem det nu är!


FRIDAY MUSIC - LET´S DO IT

Kategori: VARDAGEN
27-05-2011

Kategori: VARDAGEN

God eftermiddag

Fredag idag och jag har haft en ledig förmiddag. Börjar jobba klockan fyra vilket är skönt på ett sätt men efter att ha haft mardrömmar hela natten och städarna kom halv elva är jag sjukt trött för tillfället. Det enda jag vill är att lägga mig ner och soooova. 

Igår slutade jag ett på jobb och stack hem till Ana direkt efter. Vi lunchade på hennes mysiga balkong och mös av solens strålar. När jag kom hem var det dags att ta tag i matlagningen här hemma och gå ut med vippen. 


Nu ska jag hoppa in i duschen.