MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

SILK SPECTRE vs SOMETHING ELSE

Kategori: VARDAGEN

God kväll

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör?! Det är denna tid i månaden där jag ligger i fosterställning och tycker sjuuukt synd om mig själv, haha! Andra dagen idag och det kommer inte bli bättre förrän i morgon så jag längtar lite, konstigt nog.

Oavsett så är det Göteborg som gäller på fredag och det ska bli riktigt roligt. Nackdelen är dock att det jag beställde visade sig att det inte blivit det, hur vet jag inte men kom på i söndags att jag inte fick någon orderbekräftelse. Smart, 11 dagar senare.     P A N I K!! Satt sent in på natten och försökte hitta något jag vill vara men allt är så jäkla tråkigt och DYRT! Hittade en mimmi dräkt som jag var inne på innan jag beställde den förra men det är inte alls lika roligt. Nyfikna på vad jag skulle vara från början...........?
Jo SILK SPECTRE från watchmen men det kommer jag inte kunna vara. Jag köpte dessutom gula korta tights som jag skulle ha under dräkten för att det inte skulle vara för kort, så jäkla surt! Hahaha! Nu är frågan i fall jag kommer hinna få hem den nya dräkten innan fredag, om inte, VAD FAN GÖR JAG DÅ?
NÅGON SOM HAR NÅGOT FÖRSLAG? Jag tänkte att jag i värsta fall får köra på Laura Croft eller catwoman eftersom det kan man knepa ihop genom att ta något hemifrån! Har ni några förslag eller vet någon som har en bra outfit hemma sen innan så hör gärna av er!

NITAR

Kategori: SHOPPING

God kväll

I dag hjar ruthan och lilla Meja varit på besök och hon är ju världens sötaste den lilla krabaten. Vi fikade och hade gott snack hemma hos oss och sedan gick jag och sambon till stan och käkade lunch. Jag tog även en sväng om Åhlens men hittade inte vad jag var ute efter men däremot kom jag över ett par skor på REA på Bianco. Gillas! :) Apropå skor så har jag länge suktat efter dessa men vet inte om jag ska köpa dem eller ej! Vad tycker ni? Hitt eller nit?
Nu ska vi iväg på Anders Janssons och Johan Westers nya show på Arenan i Lund. Hoppas ni har en trevlig kväll!


Kram på er

SHOPMANIA

Kategori: VARDAGEN

God kväll

Idag skulle jag ha varit ledig egentligen men fick hoppa in på jobbet några timmar då vi väntade viktigt besök till butiken men jag hann fylla på med nya smycken som jag tycker är så roligt och tids fördrivande så det gick fort. Efter jobbet åkte jag tillbaka till Lund och satte mig på Gräddhyllan och lunchade with myself och tittade ut på follket som passerade förbi i kylan. Älskar att bara titta på folk, hade kunnat sitta i flera timmar med en kopp te i min hand och bara stirra, haha!

Ikväll har jag spenderat några timmar framför datorn och nätshoppat. Ursäktar mig själv med att jag behöver saker till thailand, har faktiskt slängt nästan alla mina sommarkläder, så jag behöver lite nytt, men har hamnat i en ond cirkel så jag får ta och skärpa mig.

Imorgon kommer finaste Bobbie och lilla meja till oss på fika och det ska bli så jäkla roligt att se dem, var trots allt alldeles för länge sen jag såg dem. Bebisar växer så fort så jdet gäller att passa på att se dem så ofta man kan! =) Nu ska jag forstätta titta på X factor semifinal! Whoop Whoop!