MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

Till alla er som missade underbara LaDy GaGa...

Kategori: VARDAGEN

Kommer fler klipp snarast! Don't worry! =)

Gaga oooh la laaaaa

Kategori: VARDAGEN

Åh vilken underbar helg och underbart väder. I fredags var jag i skolan hela dagen and did some homework, duktiga jag =)

På kvällen var jag hos Shannons nyöppnade butik i Valley. Wow vilka kläder dock inte min prisklass då jag är studerande. Men fan vad snygga kläder, i want them all. =) Senare begav vi oss ut och ännu en gång var jag den enda som stannde till slutet. Hur ska detta sluta? haha... När jag väl står på dansgolvet har jag så svårt att slita mig loss och det gör det inte lättare när jag har hittat ett mysigt ställe med gryyym musik.Idag (lör)gick jag ner till poolen och simmade lite och kopplade av en stund i bubbelpoolen. Självklart försökte jag färglägga min kropp med lite brunt då solen äntligen tittat fram. Jag vågar inte riktigt lita på vädret här nere så jag tar tillfället i akt och passar på.

Snart kommer Julis att komma hit och bubbel, Pinky står redo och kall för att sippas på innan det är dags för avfärd mot LADY GAGAAAA! Kommer bli galet bra. Efteråt hoppas jag på lite dans igen på Kaliber Lounge för att avsluta helgen på topp.

Åh, vad jag myser. Underbar helg! Lovely!

Kärlek till er alla från Brisbane!

It went pretty good I think...

Kategori: VARDAGEN

Ja da hade man samtalet med Tony igar. Vi hade ett langt samtal om hur vi ska kunna losa det. Jag sa att jag hade pratat med mor som pratat med CSN och att de inte kommer kunna ge mig mer pengar. Efter min utrakning sa kommer jag bara kunna att betala 120 dollar max per vecka om jag ska kunna klara mig har. Pa det svarar han att han ar villig att lata mig bo kvar for 120 dollar da han ska flytta i maj. Han anser att han inte kommer hitta en annan roomie for bara en manad och da ar mina pengar battre an inget. Han aker dessutom till Melburne i april och ar borta en manad vilket innebar att jag har lagenheten for mig sjalv. Detta hade sjalvklart varit det ultimata men han sa att han skulle fundera over detta tills idag och aterkomma senare pa kvallen.

Om det nu blir att jag far bo for 120 dollar per vecka har jag det riktigt bra och jag har inget att klaga pa. Mitt samvete kommer in i bilden dock och det kanns inte helt ratt fran min sida men daremot var jag villig att flytta ut nasta vecka sa att han skulle fa chansen att hitta nagon annan. Men som det later pa honom vill han nog att jag ska stanna kvar. =)

Igar var jag pa jobbintervjun och nar jag kom dit var jag lite tidigare (tro det eller ej) for att ge ett bra intryck att jag kan komma i tid. Haha. Jag slog mig ner i baren och detta stalle ar riktigt flott, och har kom jag i 3/4 tights och en halvt sleden tunika. Haha, pinsamt jag vet. I alla fall, kom bartendern fram till mig och fragade vad han kunde hjalpa till med. Jag sa att jag sokte Ruben och att jag ar har for en arbetsintervju. Han aterkom med att Ruben var upptagen med klienter men att han skulle komma om 10 minuter. Efter 15 minuter hade Ruben fortfarande inte kommit och jag borjade bli uttrakad och visste inte vad jag skulle ta vagen. Kande mig som Julia Roberts i Pretty Women. Satt i baren (inte i horklader men kandes som det da jag inte var "uppkladd" och var lite malplacerad), bussines man som tittade pa mig etc. Hahaha...anyway, efter 20 minuter kom kocken fram och undrade om det var jag som var Monika.

Hans forsta fraga var om jag hade med mig resamay vilket jag sjalvklart inte hade da jag redan hade mailat den. Han sa no worries men det kandes pinsamt. Han fragade mig om jag hade jobbat pa restaurang innan eller om jag har nagon barerfarenhet, det har jag ju sjalvfallet inte. Kandes sa dumt att sitta dar, men jag sa att jag ar mer an villig till att lara mig. Han sa att Ruben tyckte att jag ser "representabel" ut (med andra ord tolkar jag det som att ja hon ser tillrackligt bra ut) Vi pratade lite till och lite till och det slutade med att...

...kan du komma in i morgon kvall mellan 18.00 - 20.00 sa far vi lara upp dig. Ha pa dig svarta byxor och svarta skor sa borjar du i morgon. Jag tackade artigt och tog ett gladjeskutt nar jag kom utanfor dorrarna. Ar det ett skamt, ingen erfarenhet och jag har ett jobb pa en flott restaurang. Baby papekade direkt att att jag fick jobbet for att jag ser bra ut, kanske det, i dont give a f**k for att detta innebar att jag kommer fa in pengar pa kontot och det ar det viktigaste for tillfallet. Haha...Jag fick ga in till en butik och kopa mig ett par svarta byxor men svarta skor har jag inte. Man kan val inte ga dit i svarta ballerina. Far se hur jag gar, i varsta fall far jag val kopa mig ett par svarta skor idag. =)

Jag kanske inte ska vara glad an for att det kan visa sig att de inte ar nojda med mig och att jag far ga men men. Idag ska jag oavsett dela ut CV:n till butikerna i stan for att man vet aldrig. Jag tar ju hellre ett jobb i en kladesbutik an pa restaurang men nu har jag fatt en start i alla fall.

Sa nu vet ni hur laget ligger till och nu ska jag pa forelasning.

Det finns en man i Asien som heter Ka Shing och det ar sa jag kanner mig for tillfallet. =) *klirr klirr* i kassan
(Li Ka Shing, född 13 juni 1928 i Kina, är den rikaste asiaten och den nionde rikaste personen i världen. Li Ka Shing har affärer inom en mängd områden)