MY DAY, MY LIFE, MY JOURNEY

I´M A WALKING DISATSER

Kategori: VARDAGEN

Herre min Gud! Hur många gånger ska manbehöva gå till en frisör för att man ska bli nöjd? I morse var det tredje gången gilt. Vi tonade mitt hår en gång och fönade det men eftersom jag fortfarande tyckte att det var oranget gjorde vi det en gång till. Jag satt i stolen i 3 timmar och tror ni att jag kom ut nöjd???? Svar NEJ!!! Hon förstår verkligen inte vad jag menar och jag tycker nästan lite synd om henne. Oavsett så har jag gult hår nu istället för orange och frågan är vad som är bättre?!
Det syns inte så mycket på bilderna, det kanske inte är så tokig färg i sig men jag passar INTE i den! Det smälter ihop med mitt ansikte, enligt mig själv. Eftersom hår är en så pass stor del av utseendet kan jag inte gå runt så här, största anledningen är för attdet inte är jag och att jag inte trivs. Därför har jag köpt en hårfärg och ska färga mitt hår mörkt istället! 


Detta är den färgen jag hade förra vintern och jag kände mig nöjd med det men skillnaden är att jag inte hade "gult" hår när jag gjorde det! Vad säger ni? Hjälp mig! Kom med åsikter!
Kommentera inlägget här: